Fakulta zdravotníctva aj tentokrát pomáha!

29.10.2020

 

 

Za posledné dni prichádzajú neustále požiadavky z MZ SR na zverejnenie požiadavky, aby sa naši študenti  hlásili ako dobrovoľníci  na celoplošné testovanie.  Už teraz môžeme konštatovať, že sa hlásia nielen naši študenti, ale aj zamestnanci – patrí im za to veľká vďaka. V súvislosti s tým dnes prišiel od štátnej tajomníčky MZ SR e-mail, z ktorého časť aj s dôležitým odkazom/linkom pripájame:

 

„Dobrý deň, ďakujeme za spoluprácu a odhodlanie, s akým pristupujete k celoplošnému testovaniu. Registrujeme záujem zo strany dobrovoľníkov, tešia nás pribúdajúce čísla prihlásených záujemcov.

 

Práve pre nich sme spolu s Ministerstvom obrany pripravili inštruktážne videá na https://www.somzodpovedny.sk/dobrovolnik/ ktoré poskytujú praktický návod ku každej situácii, ktorá v teréne pri testovaní vznikne. Od bezpečného postupu obliekania/ vyzliekania ochranného odevu, cez podrobnú ukážku celého procesu testovania až po správne vykonanie steru. Sú to užitočné informácie, preto je dôležité, aby si ich dobrovoľníci pozreli vopred (časť Inštruktážne videá – dole). Na uvedenom webe nájdu záujemcovia aj ďalšie potrebné informácie a dokumenty.

 

Ďakujem pekne za pomoc.“

 

Aj my Vám ďakujeme za pomoc, zodpovednosť, spolupatričnosť i nasadenie. Sme na Vás hrdí!!!

 

PS: Ak by ste sa chceli podeliť s fotografiami, radi ich zverejníme. Kontaktný e-mail fzpomaha@student.tnuni.sk

 




Návrat na aktuality