Imatrikulácia študentov 1. ročníka

10.11.2017

Vo štvrtok  9. novembra 2017 sa uskutočnil v  Aule TnUAD v Trenčíne slávnostný akt prijatia študentov prvého roka štúdia do akademickej obce Fakulty zdravotníctva, ktorý má symbolicky podčiarknuť zodpovednosť študentov k ich príprave na budúce povolanie a je začiatkom novej etapy v ich živote.

Slávnostnej imatrikulácie sa zúčastnili prváci bakalárskych študijných programov Ošetrovateľstvo, Fyzioterapia, Laboratórne vyšetrovacie metódy v zdravotníctve a Verejné zdravotníctvo, ktorých v tomto akademickom roku začalo štúdium na FZ celkovo133. Prorektorka pre výchovu a vzdelávanie TnUAD doc. Ing. Marta Kianicová, PhD. vo svojom príhovore študentom zdôraznila, že na dosiahnutie úspechu je potrebná systematická a poctivá práca počas celého štúdia, ktorej výsledkom bude predovšetkým súbor vedomostí a zručností, potrebných pre výkon náročného povolania určeného na skvalitnenie ľudského života.

Dekanka fakulty PhDr. Iveta Matišáková, PhD. študentom popriala dostatok sily a energie pri zvládaní všetkých prekážok spojených s náročným štúdiom a zdôraznila, že pedagógovia svojim vzdelaním, úctou a rešpektom im budú pomáhať a zodpovedne ich na náročnú dráhu budúceho povolania pripravia. 




Návrat na aktuality