Snežienky a machri- na lyže!!!!!!!

21.01.2015

 

Lyžiari, pokročilí aj začiatočníci, ešte posledné voľné miesta!

 

V termíne od 15.2.2015 do 20.2.2015  organizuje  katedra Telesnej výchovy a športu Fakulty zdravotníctva TnUAD v spolupráci so športovým klubom Unišport  TnUAD, na základe zmluvy o spolupráci uzatvorenej medzi TnUAD a ŠKU TnUAD,  lyžiarsky kurz s možnosťami: zjazdového lyžovania a  snowboardingu v známom, vysokohorskom  lyžiarskom stredisku Chopok Juh v Nízkych Tatrách pre všetkých študentov TnUAD. V prípade voľných miest je možná účasť zamestnancov TnUAD. Organizáciu kurzu zabezpečuje ŠKU TnUAD a vyučovanie zabezpečuje KTVŠ FZ TnUAD.

V stredisku sa nachádzajú aj umelo zasnežované zjazdovky, a vybrať tú správnu si môže začiatočník aj pokročilý. Sú tu  však hlavne zjazdové trate vysokohorského typu s prevýšením viac ako  700m., s dĺžkou cca. 4000 m. Tí, ktorí nemajú vlastnú lyžiarsku výstroj, si ju môžu (zaručene kvalitnú) zapožičať za prijateľné ceny.

Ubytovaní budeme v horskej chate Kosodrevina, ktorá je  situovaná  na úpätí južných svahov Nízkych Tatier v Bystrianskej doline, v nadmorskej výške 1500 m, na turistickej magistrále, ktorá spája hrebene západnej časti Nízkych Tatier pod vrcholom Chopku. Chata je sprístupnená sedačkovou lanovkou zo Srdiečka do stanice Kosodrevina. V chate  máme  zabezpečené stravovanie formou pol penzie. Toto všetko za cenu  233,-€, v izbách so sociálnym zariadením a 194, € v izbách bez sociálneho zariadenia. Spoločné sprchy a toalety sú na každom poschodí v dostatočnom množstve.  V cene je zahrnuté  5x ubytovanie  s polpenziou, 6x lístky na  vleky a doprava z Trenčína a späť. Počet účastníkov je obmedzený – max. 50 študentov. Kurz je súčasťou vyučovania telesnej výchovy a účastníci môžu získať kredity z výberovej telesnej výchovy za letný semester 2014/2015. Účastníci pri nástupe svojim podpisom potvrdia poučenie o zásadách bezpečnosti a správania sa počas kurzu, ktorých závažné porušenie môže viesť k vylúčeniu z kurzu. Hlavný vedúci kurzu je PaedDr. Lubomír Král, PhD.

Prihlásiť sa môžete na lubomir.kral@tnuni.sk, príp.:0907171889 alebo priamo na katedre  TVaŠ. V prípade záujmu je potrebné po prihlásení zložiť zálohu 100, €- bezhotovostne, na č.ú: IBAN SK1809000000005022003280 . Pri prihlasovaní je potrebné uviesť okrem mena aj tel. číslo a e-mailovú adresu.

Výborné svahy, dobré služby, keď pôjdete aj vy, tak super partia. Začiatočníci sa naučia lyžovať, pokročilí si zalyžujú…

Viete čo? Ideme aj my.

 

                                        Odborní asistenti KTVŠ

 

 




Návrat na aktuality